80% van de problemen
worden veroorzaakt door

20 % van de medewerkers

(Neemt u problemen aan of oplossingen?)

De 10 fatale fouten bij personeelswerving.

Elke hier aangehaalde fout kan u niet alleen zeer veel geld kosten, maar op lange termijn ook het moreel van uw medewerkers aantasten. Ontdek hoe u er iets kan aan doen.

10 fatale fouten

Speciaal Ebook voor de directie en/of het hoofd van de human resources. Een kosteloos aanbod zonder verbintenis.

Speciaal eBook – De tien fatale fouten bij personeelswerving

Om, zonder verbintenis, uw exemplaar te ontvangen, gelieve het formulier hieronder in te vullen.

We beschermen en beveiligen uw contactgegevens. Ze dienen enkel om het bestaan van uw bedrijf te bevestigen en om u te bezorgen wat u vraagt. Ze worden nooit doorgegeven, verhuurd of geleend aan anderen of misbruikt. U kan elk moment vragen om ze te laten verwijderen.HR met passie voor mensen

Met 15 jaar ervaring op het gebied van human recourses helpt Koster’s Management Services bij het aantrekken, selecteren en behouden van productieve en gemotiveerde medewerkers. Hiermee doelen we niet alleen op rendement, maar ook op een aangenaam en leefbaar werkklimaat voor iedereen. Van manager tot verkoper. We zijn er immers van overtuigd dat teamwork van cruciaal belang is in een onderneming en stress een factor is die de groei van iedereen en ook van de onderneming, afremt.

We zorgen ervoor dat u de nodige kennis en ervaring opdoet om met minder stress meer resultaten te behalen. Bij  ons staan mensen centraal. Onze persoonlijke aanpak rond de ‘menselijke factor’ vindt u dan ook terug in onze diensten op de volgende drie gebieden: HR projecten, Personeelswerving en Trainingen.