Het weer was wellicht niet zo mooi, maar we hebben een geweldig goede zomermaand achter de rug! In de maand augustus heeft Koster’s Management Services haar levering bijna verdubbeld ten opzichte van eerdere piekmaanden. Ook het aantal klanten is dit jaar tot nu toe met 50% toegenomen. En dan zijn onze nieuw opgestarte vertaaldiensten nog niet eens meegerekend. 

Met veel plezier en voldoening lever ik aan je zodat je je echt geholpen voelt. Denk aan HR projecten, recruitment, testen en coaching.

Het is gelukt! En als het even tegen zit, dan gaan we gewoon door. Een mooi voorbeeld hiervan wordt geschetst in het volgende verhaal:

Sigma foto

“Door ervaring wijs geworden en “getriggered” door een artikel over de “De 10 fatale fouten bij personeelswerving” kwamen we in november 2016 in contact met Jos voor de invulling van een vacature voor onze service afdeling. Samen met Jos hebben we een heldere en motiverende functieomschrijving gemaakt en bepaald wie de ideale kandidaat zou zijn. Daarbij namen we alle tijd voor het vinden van deze speld in de bekende hooiberg.

Heel belangrijk in het proces was de tussenkomst van Jos bij de selectie van de kandidaten, zowel de persoonlijke benadering als de testen die objectief een goede indruk van de kandidaat gaven in plaats van de subjectieve benadering die voor ons in het verleden een valkuil bleek te zijn. Tussentijds hebben we zeer regelmatig contact gehad over de vorderingen en waar nodig een en ander bijgesteld.

Vanuit SIGMA hebben we steeds het gevoel gehad dat Jos ons helemaal begreep en hielden we de moed erin toen de juiste kandidaat even op zich liet wachten. Negen maanden na plaatsing van de vacature hebben we er een fantastische collega erbij die past binnen onze cultuur en met de juiste ervaring. Het service team glundert en onze klanten dus ook!”

Jan-Willem Verschuuren

Geslaagd seminar: Recruitment anno 2017!

IMG 0028

En ook in september zijn we goed begonnen, met onder andere een seminar “Recruitment anno 2017!” in het zuiden van het land bij de Beste opleider van Nederland. Hierbij een greep uit de feedback:

“Zeer bruikbare informatie.” AB “Nuttig. Leuk belangrijke punten behandeld.” MP “Met name wat werknemers tegenwoordig belangrijk vinden en hoe hen te triggeren te reageren.” VD “Wat voor kandidaat wil ik – en daar de advertentie op aansluiten. Hoe krijg is passend personeel.” ML “Recruitment is marketing. Wees eerlijk. Gedegen voorbereiding.” MvD “Structuur in sollicitatieprocedure” SC

IMG 0027

Dit was mijn goede nieuws voor jou om de dag mee te beginnen. Dankjewel voor je aandacht en veel succes gewenst met de juiste mensen om je heen! Neem gerust contact met me op als ik je ergens mee kan helpen.