Vanmorgen heb ik een introductie seminar gegeven aan een aantal leuke deelnemers in het Tulip Inn Media Park Hilversum met als titel: Zo zorg je dat goede kandidaten bij jou solliciteren.

Ik heb kennis gedeeld voor wat betreft de definitie van een goede kandidaat, hoe deze aan te trekken en te herkennen. Dit als introductie tot de Recruitment Technology waarmee ik in Nederland ondernemers help te groeien met de juiste mensen. Het uiteindelijke doel is een gezond en groeiend bedrijf met tevreden medewerkers.

De bedoeling was dat men een eigen personeelsadvertentie meenam, zodat we er direct mee aan de slag konden. Op de foto’s zie je deelnemers die elkaar met hetgeen ze zojuist geleerd hebben feedback geven op de personeelsadvertentie.

Met dank aan de deelnemers voor hun bijdrage hier enkele reacties:

“Ik heb geleerd mijn wervingsadvertenties wervender op te stellen om hiermee meer en de juiste kandidaten te kunnen aantrekken. Inzicht in het wervingsproces van sollicitanten gekregen.” RS dga

“Enthousiaste presentatie, complimenten! Een aantal zaken zijn me zeer duidelijk geworden, waar ik in m’n dagelijkse werkzaamheden zeker wat aan heb. Niet alleen voor het aantrekken van kandidaten maar ook zeker in de benadering naar klanten.” TA eigenaar

    Intro seminar Hilversum 3Intro seminar Hilversum 4

Zoek jij ook bekwame en betrouwbare kandidaten? Wil je de juiste kandidaten aan kunnen trekken? Streef je ook naar een gemotiveerd team? Op dinsdagavond 16 februari (Zaandam) en dindsdagochtend 15 maart (Rijswijk) herhaal ik deze seminar.

Ja, ik wil ook weten hoe ik ervoor kan zorgen dat de juiste kandidaten bij mij solliciteren!

Ik wens je veel goede mensen om je heen.

Koster’s Management Services

business

Jos Koster – HR Business Partner

jos@resultatenmetjeteam.nl

085-3032976