Er zijn interessante ontwikkelingen gaande en het leek me goed je hierover te informeren.

Als je met online testen van Recru-Tec werkt, dan weet je dat hiermee heel gemakkelijk en snel een betrouwbaar en helder beeld krijgt van het karakter van je kandidaten. Het is goed om deze testen voor de 2e ronde in te zetten, als kwaliteitscontrole en voor meer diepgang tijdens het 2e interview.

Talen
De test kan gedaan worden in de volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Russisch, Roemeens, Spaans, Grieks en Chinees. Mocht de taal waarvoor je de test regelmatig zou willen inzetten er niet tussen zitten, laat het me dan gerust weten. Dan regelen we het voor je. Het verslag met de testresultaten is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Russisch.

Intern gebruik
Twee weken geleden had ik het over Total Quality in Human Resources waarbij de tweede stap bestaat uit het evalueren van de medewerkers. Wat zijn de sterke en zwakke punten en wat is de volgende stap voor hun ontwikkeling? Hiervoor zijn we een test voor intern gebruik aan het ontwikkelen, welke in dezelfde webomgeving gebruikt kan worden als ons huidige testsysteem.

Het interpreteren van testresultaten
Wanneer je gebruik maakt van onze testen, dan weet je dat ik langskom voor instructie over de testen. En dat je een map krijgt met meer informatie en dat er een helpdeskfunctie in het systeem zit, waarmee je heel gemakkelijk vragen kunt stellen. Maar toch… het zou beter en ook heel interessant zijn om hier meer kennis van te hebben. Om deze reden zijn we bezig met het ontwikkelen van een training in het interpreteren van testresultaten en hoe je deze kunt gebruiken om het beste uit je kandidaten en medewerkers te halen.

Train de leidinggevende
Je hoort het wel vaker. Medewerkers verlaten het bedrijf niet, maar hun leidinggevende. En in deze tijd moeten we dit zien te voorkomen. Om deze reden hebben we volgend jaar, na het seminar Werving & Selectie anno 2019! en de Masterclass Recruitment, 2 trainingen voor leidinggevenden ingepland. Op donderdagmiddag 18 april het seminar Het werven, motiveren en evalueren van medewerkers plus de tweedaagse Communicatie workshop op 21 en 22 mei. Deze laatste zal in Dordrecht geleverd worden in het Van der Valk Hotel. Mocht je eerder in de gelegenheid gesteld worden om deze trainingen te volgen, laat het ons dan gerust even weten.

Wij hopen dat je je geïnformeerd voelt, maar neem vooral contact met ons op als je meer wilt weten.