Vorige week met veel plezier de workshop Personeelswerving met resultaat! geleverd. Het geeft mij enorm veel voldoening om dit te doen. Hier de feedback van deelnemers namens Hubo Doe-het-zelf filialen:

“Geweldige, persoonlijke workshop waar we zelf ontdekt hebben waar het bij de recruitment misliep in ons bedrijf. De bestaande recruitment hebben we samen bijgeschaafd tot een beter geheel. Meer wegen ontdekt om te recruiten. Superleuke, leerzame workshop aan te raden voor grote en ook kleine bedrijven.” VL Hubo Schoten/Nijlen

“Het was een zeer leerzame cursus, waarbij we vooral hebben gekeken naar wat we al deden en hoe we dit in de toekomst kunnen optimaliseren. Door de praktijkvoorbeelden werd alles tastbaar en herkenbaar uitgelegd (eigen voorbeelden).

Dat sommige dingen zoals doorgroeimogelijkheden & functioneringsgesprekken belangrijk zijn voor de productiviteit. Dat je hiermee ervoor kan zorgen dat je de doelen en missie kent van de medewerker en ook die van jou kenbaar kunt maken om deze zo samen te verwezenlijken.

Hierdoor komt de werknemer liever werken en blijft de goede werknemer bij jou werken. Dit is niet alleen belangrijk voor de werkvloer, maar ook in je eigen leven (zakelijk & privé).” YK Hubo Nijlen.
De volgende workshop Personeelswerving met resultaat! staat gepland op 7 maart 2017.
De eerstvolgende volledige 2-daagse Recru-Tec Recruitment training is op dinsdag 6 en dinsdag 13 december 2016.
Mocht ik op de één of andere manier iets voor je kunnen betekenen op het gebied van recruitment of HR Management, dan hoor ik dat heel graag.
Ik wens je een gemotiveerd team!

20161108 153549 2

Jos Koster – HR Businesspartner

085-303976 – jos@resultatenmetjeteam.nl