recruhome  De verkeerde mensen aangenomen?

 

 Een recruitment professional nodig?

 

 Geen tijd voor recruitment?

 

 Een recruitmentpartner die zich inleeft?

 

De enige manier om succes te hebben met je onderneming, nieuwe klanten te krijgen en top service te leveren is door top kandidaten te vinden en te behouden, kandidaten die gemotiveerd zijn om je te helpen bij het bereiken van JOUW doelstellingen.

Wij helpen je bij het promoten van je vacature via internet, we screenen kandidaten die zich aanmelden, nemen telefonisch interviews af, doen referentiechecks, nemen personeelstesten af en onderhouden intussen contact met je.

Zodra gekwalificeerde kandidaten dit hele proces doorlopen hebben, sturen we ze naar je door voor hun 1e interview. Wij zijn dus je recruitment afdeling VOOR EEN VAST BEDRAG per gevulde vacature. Effectiever en goedkoper.

Neem contact met ons op voor meer informatie: 085-3032976 of info@resultatenmetjeteam.nl.

Reactie van een klant. 

 De juiste kandidaat beschibaar vinden voor technische functies is niet zo gemakkelijk, maar de aanhouder wint:

Sigma foto

“Door ervaring wijs geworden en “getriggered” door een artikel over de “10 fatale fouten bij personeelswerving” kwamen we in november 2016 in contact met Jos voor de invulling van een vacature voor onze service afdeling. Samen met Jos hebben we een heldere en motiverende functieomschrijving gemaakt en bepaald wie de ideale kandidaat zou zijn. Daarbij namen we alle tijd voor het vinden van deze speld in de bekende hooiberg. Heel belangrijk in het proces was de tussenkomst van Jos bij de selectie van de kandidaten, zowel de persoonlijke benadering als de testen die objectief een goede indruk van de kandidaat gaven in plaats van de subjectieve benadering die voor ons in het verleden een valkuil bleek te zijn. Tussentijds hebben we zeer regelmatig contact gehad over de vorderingen en waar nodig een en ander bijgesteld. Vanuit SIGMA hebben we steeds het gevoel gehad dat Jos ons helemaal begreep en hielden we de moed erin toen de juiste kandidaat even op zich liet wachten. Negen maanden na plaatsing van de vacature hebben we er een fantastische collega erbij die past binnen onze cultuur en met de juiste ervaring. Het service team glundert en onze klanten dus ook!” Jan-Willem Verschuuren