Inmiddels is het alweer zo’n 4 jaar geleden dat ik voor mezelf begon als teamverbeteraar, omdat ik er veel plezier aan beleef ondernemers te helpen door meer resultaten uit hun team te halen. Het meest leuke is dat ik hiermee het mes aan twee kanten snijd. De ondernemer kan zijn/haar handen vrij maken voor het creatieve deel van het ondernemerschap en de medewerkers krijgen meer plezier in hun werk.

Een paar maanden geleden ben ik op zoek gegaan naar een tool om in te zetten bij de personeelswerving. Omdat ik reeds 10 jaar ervaring heb op het gebied van personeelstesten, waar ik voor bedrijven als Action, Autotaalglas, Bo-rent, Bureau Veritas zowel bestaande medewerkers als kandidaten voor een vacature getest en geïnterviewd heb ben ik uitgekomen op een voor Nederland unieke online personeelstest en recruitment technology. Snel, helder en betrouwbaar.

Om dit product af te trappen heb ik op 8 september een seminar georganiseerd over het vinden, kiezen en selecteren van de juiste medewerkers. Er zijn hiervoor nog enkele plaatsen beschikbaar: Personeelswerving met resultaat