Durft u in de spiegel te kijken?

En bent u ondernemer of (HR) manager? Dan willen wij u van harte uitnodigen om kosteloos kennis te maken met onze persoonlijkheidstest. We kunnen hiermee een sterkte/zwakteanalyse op maat voor u maken. En bovendien komt één van onze zeer ervaren consultants bij u langs om de resultaten nader toe te lichten.

Waarom doen we dit?

Wij van Koster’s Management Services zijn ervan overtuigd dat dit de meest complete test op de Nederlandse markt is en dat willen we u graag laten zien. De persoonlijkheidstest helpt u potentiële kandidaten correct in te schatten, maar ook bestaande medewerkers kunt u hiermee beter begrijpen en coachen. Dit laatste is één van de unieke aspecten van deze test. Het online testsysteem is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Deze Recru-Tec test is accuraat, betrouwbaar en snel.

Hoe werkt het?

U meldt zich aan voor de kosteloze sterkte/zwakteanalyse via de link hieronder. Wij nemen vervolgens contact met u op om te bespreken wie u de test zou willen laten doen en om een afspraak in te plannen voor het bespreken van de resultaten. Vervolgens ontvangt u een link met de test. U kunt de test zelf uitproberen of een kandidaat of bestaande medewerker de test laten doen.

Aanmelden voor kosteloze sterke/zwakteanalyse

Tags #capaciteitentest #kandidaten testen #motivatie #personeelsbestand #Personeelstest #recruitment #retentie #selectie #softskills testen #Sterkte/zwakteanalyse #team #werkgeluk