Klanten vragen ons wel eens of er een universeel criterium is voor personeel selectie. Eén enkele factor waardoor je heel exact kunt voorspellen of een potentiële medewerker al dan niet succesvol zal zijn in zijn werk. Het heeft zo’n 25 jaar ervaring met personeelswerving gekost voordat we deze moeilijke vraag konden beantwoorden. En: Ja, we hebben ervaren dat er zo’n factor is en we noemen het ‘De geluksfactor’. Hier is waar het in het kort op neerkomt:

De bereidheid EN bekwaamheid om bij te dragen aan het succes en geluk van een team is verreweg de beste voorspeller van iemands prestaties in zijn werk. De kans op een succesvolle selectie is heel erg laag als DAT criterium mist. Gebaseerd op meer dan 25.000 kandidaten die we geëvalueerd hebben zijn we namelijk tot de conclusie gekomen dat het niet uitmaakt wat iemands talenten, competenties en ervaring zijn, maar bovenstaand criterium wél!

De vraag is: hoe kun je voorspellen of beoordelen of een potentiële medewerker zal (willen) bijdragen aan het succes en werkgeluk van het team? Dit is waar de Recru-tec test van pas komt. Deze unieke personeelstest meet die Geluksfactor heel nauwkeurig – met 90% precisie. Moeilijk te geloven, ik weet het.

Mocht je hierover vragen hebben, dan horen we natuurlijk graag van je.

Veel succes!

recruhome

Hartelijke groet,

Koster’s Management Services

Jos Koster – HR Business Partner

jos@resultatenmetjeteam.nl – 085-3032976