80% van de problemen op de werkvloer worden veroorzaakt door 20% van je medewerkers. Herken je dat ook? Vermoeiend en frustrerend soms. Het kost alles bij elkaar een hoop tijd om die problemen steeds weer op te lossen terwijl ze er helemaal niet hadden hoeven te zijn.

Het zou toch mooi zijn als er een methode is om dit te voorzien. Want zeker in deze tijd, waarbij we steeds meer ons best moeten doen om medewerkers aan te trekken en te behouden, moeten we er toch voor oppassen geen mensen aan te nemen van wie we uiteindelijk toch weer afscheid moeten nemen.

Dit is waar onze Recru-Tec (staat voor Recruitment Technology) om de hoek komt kijken. Wij kunnen je helpen een heel exacte procedure op te zetten, die gerust snel kan gebeuren, maar waarbij een foute werving tot het minimum beperkt wordt. Het helpt je bovendien de juiste mensen aan te trekken, die mensen die passen bij wat je voor elkaar wil krijgen.

Als het gaat om het correct inschatten van je kandidaten speelt onze persoonlijkheidstest een belangrijke rol als kwaliteitscontrole. Door de kandidaten die goed door het eerste interview heenkomen een test te laten afnemen, weet je wie je voor je hebt.

Sommige kandidaten vallen hier vreselijk door de mand en dan is het maar goed dat je test hebt laten doen. Maar vaak is het een bevestiging van wat je gezien hebt en geeft het duidelijk weer wat de pluspunten en valkuilen zijn. Hiermee kun je dan mooi het 2e interview in. Dit geeft diepte aan je gesprek en je leert de kandidaat een stuk beter kennen.

Ben je ondernemer of (HR) Manager? Ervaar zelf hoe snel en gemakkelijk dit testen gaat door een test kosteloos te proberen.