HR Projecten

Is je bedrijf te klein voor een HR Manager, maar te groot om het zelf te doen?
Of wil je je HR afdeling professionaliseren?
Heb je een HR project liggen, waar men maar niet aan toe komt, zoals het opstellen van functiebeschrijvingen?

Dit zijn projecten waar ik je graag bij help. Als ondernemer of manager wil je graag vooruit, je wilt dat de dingen goed lopen en groeien. En de kans is groot dat je geen tijd hebt om je bezig te houden met allerlei HR zaken. En toch zijn ze in deze tijd wellicht belangrijker dan ooit. Om goede medewerkers te behouden is het belangrijk dat de dingen goed geregeld zijn, ze de nodige aandacht krijgen en weten waar ze aan toe zijn.  

Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring op het gebied van HR en personeelsadvies, onder andere voor bedrijven als Action, Autotaalglas, Bo-rent en Bureau Veritas en ruim 10 jaar ervaring als leidinggevende en mijn kennis van zaken kan ik je op een effectieve wijze helpen.  Het resultaat is een stabiel personeelsbestand, veel werkplezier en de mogelijkheid om verder te groeien. De projecten waar ik aan werk zijn op maat gemaakt voor de onderneming.

Neem gerust contact met me op en laat me weten wat ik voor je kan betekenen.

Jos Koster HR Businesspartner

jos@resultatenmetjeteam.nl
085-3032976

Hieronder 2 voorbeelden

“Met onze groei naar 20 personeelsleden de afgelopen jaren werd het tijd om onze HRM weer verder te professionliseren. Jos heeft dat project goed opgepakt. Ze heeft een brede kennis van het vakgebied, is goed in het organiseren van het proces en voelt zich betrokken bij de medewerkers. Met een paar uur per week komen we samen een heel eind.”

BK – directeur Vitals Voedingssupplementen BV

“Wij hadden geen P&O afdeling en samen met Jos heb ik deze vanaf het begin opgebouwd (functiebeschrijvingen, personeelshandboek, ziekteverzuimprotocol en daarnaast is verlofregistratie geautomatiseerd). Ze weet heel goed hoe de lijnen lopen binnen de organisatie. Ook heeft ze een training gegeven in het voeren van functioneringsgesprekken zodat het op elke afdeling op dezelfde manier gebeurt. Verder heeft Jos mij een luisterend oor geboden waar ik heel blij mee was en antwoord gegeven op al m’n vragen.”

CvS P&O Manager Recreatiepark De Boshoek

Wat klanten zeggen:

“Jos has worked for me for several years. She is an enthusiastic, efficient and knowledgeable team member. She is a pleasure to work with and takes full responsibility for her tasks and more. Thanks to her skill with personnel matters she has helped to create a team spirit that is really great. Our 20 staff love to come to work and there is very little friction. She has the knowledge and skills to help any company improve their team.”

GvdB – directeur Tandartspraktijk René

“Ik ken Jos als een prettige toegewijde partner in business. Ze is in staat proactief mee te denken en te adviseren op het gebied van persoonlijkheidsanalyses. Haar flexibele opstelling en professionaliteit stellen we in de samenwerking enorm op prijs.”

PB Managing Director at TodayHR, Headhunter, Recruitment

“Ik heb Jos leren kennen als bijzonder gedreven vrouw die verdomd goed weet waar ze het over heeft. Ik heb veel plezier en nut gehad van haar adviezen bij het aannemen van nieuwe mensen voor onze organisatie. Dat mensen zich achter een masker kunnen verschuilen heeft ze meerdere malen bewezen.”

JP Account Management

“Expertise, understanding & commitment are in my opinion the best word to describe the uniqueness of Jos and the value of working with Jos. Because of her genuine interest to really understand and her capability of looking at things from another angle, communicating with Jos always gives energy & new insights!”

RK Relatiemanager